CARE

En komplet IT-platform til det samlede socialområde

På de fleste opholdssteder er mangel på tid og hænder en daglig udfordring. Personalet oplever i stigende grad, at administrative arbejdsopgaver og rapportering tager for meget tid fra kerne-opgaven: at være der for borgeren. Sådan behøver det heldigvis ikke være.

Én platform til al dokumentering

Med baggrund i vores mangeårige erfaring fra sektoren har vi udviklet en socialfaglig IT-løsning – CARE – der er skræddersyet til lige præcis jeres behov og ønsker. CARE samler alle de programmer, I har brug for til det daglige arbejde, på én overskuelig platform. Det betyder:

 • Mere tid til kerneopgaverne med borgerne
 • Let adgang fra både pc og mobiltelefon
 • Bedre overblik over den enkelte borgers situation
 • Nemmere og hurtigere adgang til information, viden og erfaringsudveksling
 • Færre eller ingen tidskrævende manuelle arbejdsgange og dobbeltindtastninger
 • Mindre risiko for misforståelser og fejl
Styr På CARE - Social worker with citizen
Styr På CARE - Social worker with citizen

Til både store og små opholdssteder

CARE er specialudviklet, så løsningen passer perfekt til både små og store opholdssteder – og vi har naturligvis sørget for, at den overholder alle lovgivningens og datatilsynets krav til beskyttelse af personfølsomme data.

CARE-pakken fungerer som en selvstændig platform med de funktioner, I har brug for, og vi sørger for at overføre jeres nuværende data, så I kan bygge videre på dem.

Vi tilbyder 24 timer driftsovervågning og support, så I er helt sikre på, at I altid har adgang til systemet. Vi har vores eget datacenter, og al jeres data sikkerhedskopieres og behandles i overensstemmelse med GDPR-reglerne.

Få en skræddersyet løsning

Vi er bevidste om, at hver kunde har individuelle behov, og dermed har brug for skræddersyede løsninger. I samarbejde med jer sørger vi for at tilpasse CARE til jeres specifikke ønsker og behov, baseret på standardmodulerne beskrevet nedenfor.

Dagligt arbejde
Skab overblik over medarbejderes og borgeres dagligdag

Vores dagbogs- og opgavemoduler er specifikt udviklet til at overskueliggøre jeres daglige arbejde med den enkelte beboer. I sammenhæng med den indbyggede vagtplan og modul til intern kommunikation, har I alle nødvendige funktioner samlet på én platform. Dermed frigøres mere tid til kerneopgaverne hos borgerne.

Digital medicinhåndtering
Få nemt styr på borgerens medicinskema

Et virtuelt medicinskab der hjælper jer med at overholde alle gældende love og bestemmelser. Vi synkroniserer alle præparat-oplysninger fra min.medicin.dk, så I sparer tid på opsætning. Systemet holder styr på den enkelte borgers medicinforbrug og den aktuelle lagerbeholdning.

Socialfaglig effektmåling
Effektivt arbejde med pædagogiske handleplaner

For at gøre dokumentation så nemt for jer som muligt, understøtter vores profil- og målsætningsmoduler alle jeres behov for at udarbejde socialpædagogiske handleplaner og statusrapporter (fx VUM/DHUV og andre sagsbehandlingsmetoder). I kan for eksempel nemt udarbejde rapporter, statistikker og grafer, der synliggør effekten af jeres indsats over for kommunen og andre tilsyn.

Priser på CARE

Ingen kunder er ens, så vi har ingen standardløsninger – og derfor har vi heller ingen standardpriser. Ring i stedet til os og fortæl os om jeres ønsker og behov, så finder vi i fællesskab ud af, hvad det vil koste at anskaffe systemet … og præcis hvilke fordele, det kan give jer.

Skal vi arbejde sammen?

Vil du gerne have mere tid til kerneopgaverne hos borgerne, bedre struktur og overblik i dagligdagen og lettere og hurtigere arbejdsgange?
Så er du kommet til de rette! Vores IT-løsninger er specialudviklet til opholdssteder og jeres helt specifikke behov.

 • 12 års erfaring fra branchen
 • Vi forstår, hvordan du arbejder
 • Let adgang til data fra både pc og mobiltelefon
 • Mere tid til kerneopgaverne med borgerne
 • Nemt, sikkert og trygt