EFFEKT

Ideel til effektmåling i den pædagogiske handleplan

Med EFFEKT får I en socialfaglig løsning, hvor I kan udarbejde jeres pædagogiske handleplaner og statusrapporter til den relevante myndighed. EFFEKT er specifikt udviklet til at håndtere jeres socialpædagogiske effektmålinger og komplementerer jeres eksisterende IT-løsning.

En socialfaglig løsning til effektmåling

For at gøre dokumentation så nemt for jer som muligt, har vi udviklet EFFEKT – en socialfaglig løsning, der understøtter alle jeres socialpædagogiske handleplans- og statusrapport-behov. I kan for eksempel nemt udarbejde rapporter, statistikker og grafer, der synliggør effekten af jeres indsats over for kommunen og andre tilsyn.

Med EFFEKT bliver det:

  • Nemmere at holde fokus og retning i den enkelte borgers behandling
  • Hurtigere at visualisere en borgers udviklingsforløb
  • Lettere at dokumentere effekten af indsatsen

Det betyder, at I nemt og hurtigt får overblik og gennemsigtighed i behandlingen og kan dokumentere resultaterne – til glæde for alle, fra myndighederne over medarbejderne og til den enkelte borger. På den måde får I en nemmere og mere overskuelig hverdag, og I får bedre mulighed for at skabe bedre vilkår og målbar udvikling hos borgeren.

Styr På EFFEKT - Social worker group meeting
Styr På EFFEKT - Social documentation

Få styr på dokumentationen

EFFEKT er til alle opholdssteder, både store og små, som gerne vil gøre det nemmere at håndtere det besværlige arbejde med at dokumentere effekten af opholdsstedets indsats. Det giver gode redskaber til løbende at udarbejde forskellige former for effektmåling – både grafiske oversigter og statistiske rapporter.

Som i CARE-pakken har vi naturligvis også sørget for, at EFFEKT overholder alle lovgivningens og Datatilsynets krav om beskyttelse af personfølsomme data.

EFFEKT kan købes separat og er også en del af CARE-pakken.

EFFEKT moduler

Hvis I har brug for en komplet socialfaglig løsning, anbefaler vi, at I køber CARE for at få alle fordelene på én gang.

Profil

Et nemt system til screening og analyse af borgeren. Vores Profil modul understøtter Voksenudredningsmetoden/DHUV og andre sagsbehandlingsmetoder.

Mål

Opsætning af pædagogiske mål og handleplaner, evalueringer og grafisk præsentation.

Hvad koster EFFEKT?

Vi besøger rigtigt mange forskellige opholdssteder rundt omkring i hele landet, så vi ved, at jeres behov er meget forskellige. Derfor har vi valgt, at vi ikke har standardpriser på vores løsninger. Ring i stedet til os, og fortæl os om jeres ønsker og behov. Så finder vi sammen en løsning, der passer til lige præcis jeres opholdssted.

Skal vi arbejde sammen?

Vil du gerne have mere tid til kerneopgaverne hos borgerne, bedre struktur og overblik i dagligdagen og lettere og hurtigere arbejdsgange?
Så er du kommet til de rette! Vores IT-løsninger er specialudviklet til opholdssteder og jeres helt specifikke behov.

  • 12 års erfaring fra branchen
  • Vi forstår, hvordan du arbejder
  • Let adgang til data fra både pc og mobiltelefon
  • Mere tid til kerneopgaverne med borgerne
  • Nemt, sikkert og trygt